API
top of page

Nestemäisen tapetin asennus

1. Kaada huoneenlämpöistä puhdasta vettä (ilman saostumia ja epäpuhtauksia) astiaan, tarvittava vesimäärä on merkitty pakkaukseen. Emme suosittele tapettia sekoitettavaksi kaivoveteen, jossa tiedetään olevan metallia.

 

2. Astiassa olevaan veteen sekoitetaan pakkauksessa olevat kuidut ja halun mukaan hopeisia tai kultaisia glittereitä.

 

3. Sekoita käsin massa kunnolla . EI SAA KÄYTTÄÄ SEKOITTAMISEEN VISPILÄÄ. Jätä massa vetäytymään 12 tunniksi. Suositelemme se laittamaan siksi aikaa muovipussiin, voit käyttä siihen pakkauspussia.

 

4. Massa asennetaan seinään ohuena kerroksena noin 1-2 mm paksuudella. Asennusta on paras suoritta muovisella tasapintaisella lastalla joita pystyy ostamaan meidän nettikaupastamme. Lasta pidetään asentaessa 10-15 asteen kulmassa. Jos kerralla ei pysty käyttämään koko valmiiksi sekoitettua massaa, voi sitä säilyttä suljetussa muovipussissa seuraavaa päivää varten.

 

Asennettu tapetti on lopullisesti kuivunut 24-48 tunnin kuluessa, riipuen huoneen lämpötilasta ja ilmanvaihdosta. Valmis massa voidaan säilyttää enintään 2 viikkoa märänä. Jäljelle jäävä massa voidaan kuivattaa, levittäessä se muoville ja käyttä myöhemmin tarvittaessa paikkakorjauksessa.

 

Kulutuskestävyyden lisämiseksi voi kuivunut nestemäisen tapetin lakata, se mahdollista myös märkäpuhdistuksen.

HUOM! Kun Nestemäinen Kangastapetti on päällystetty lakalla, sitä ei pysty enää uudelleenkäyttämään tai korjaamaan. Varmista siis ennen lakan asentamista, että tapetti on asennettu itselleen mieluisaan kohtaan ja mieluisalla tavalla(omaan makuun sopiva paksuus, ja että koko pinta olis tapettimassalla täytetty. Jos seinäpintaan jää ns. aukkoja, niitä ei pysty lakkamisen jälkeen täyttämään.)!

Asennettava pinta tulee olla kuiva, puhdas ja ilman tahroja. Vanha tapetti, liima ja ruuvit pitäisi poistaa seinästä ennen nestemäisen tapetin asennusta. Käytä kosteussulku/primeria ennen tapetin asennusta. Kipsilevyn, puun ja muiden vanhojen pintojen päälle asennettaessa suosittelemme käyttämään vettä läpäisemätöntä primeria/kosteussulku 2 kerrosta tai öljypohjaista pohjamaalia. Jos kosteussulkua ei ole tehty voivat varsinkin vaaleat tapetit lopputuloksena näyttää kellertävältä!

 

VASTUUVAPAUSLAUSEKE Ilmoittamamme ohjeet ja suositukset perustuvat kokeisiin ja kokemuksiimme. Ne on tarkoitettu avustamaan käyttäjää löytämään sopivimman työtavan ja saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Koska tuotteen käyttäjän varastointi-, kuljetus- ja työskentelyolosuhteet ovat valvontamme ulkopuolella, emme voi ottaa kantaaksemme vastuuta tuloksista, joita hän saa käyttäessään suosittelemiamme aineita ja ohjeita

tarra.png
vedeltapeedi-paigaldamine.png

Seinien esikäsittelyohjeet ennen nestemäisen tapetin asennusta(klikkaa kuva)

kipsi2_250x.jpg

kipsilevy seinät

vanha_seina_251x.jpg

vanhat seinäpinnat

betoni_260x.jpg

Betoniseinät

puu_259x.jpg

puupinnat

bottom of page