API
top of page

LAHJAKORTIN EHDOT JA RAJOITUKSET

1.YLEISTÄ

 

Näitä ehtoja ja rajoituksia sovelletaan nestemainentapetti.com/silkplaster.fi -verkkokaupasta ostettuihin lahjakortteihin (”nestemainentapetti.com/silkplaster.fi e-lahjakortti” tai “lahjakortti”). Ostamalla nestemainentapetti.com/silkplaster.fi -lahjakortteja hyväksyt nämä ehdot ja rajoitukset (”Ehdot” tai “Rajoitukset”). nestemainentapetti.com/silkplaster.fi pidättää oikeuden näiden ehtojen ja rajoitusten tulkitsemiseen, muuttamiseen tai lakkauttamiseen siitä erikseen ilmoittamatta. Uusimmat ehdot julkaistaan aina nestemainentapetti.com/silkplaster.fie -verkkokaupassa.

nestemainentapetti.com/silkplaster.fi e-lahjakortin haltija voi maksaa koko ostoksensa tai osan siitä lahjakortin saldolla. Jos lahjakorttisi ei kata koko ostostasi, voit maksaa loppuosan muulla maksutavalla. Voit tarkistaa lahjakorttisi saldon joko omalta asiakastililtäsi tai ottamalla yhteyttä nestemainentapetti.com/silkplaster.fi -asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@nestemainentapetti.com).

 

2. LAHJAKORTIN TOIMITUS

 

nestemainentapetti.com/silkplaster.fi e-lahjakortti toimitetaan heti maksun suoritettuasi valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli lahjakortti ei ole tullut perille viimeistään tunnin kuluessa maksusta, tarkastathan roskapostikansiosi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@nestemainentapetti.com).

 

3. LAHJAKORTIN VOIMASSAOLO

 

nestemainentapetti.com/silkplaster.fi e-lahjakortilla ei ole viimeistä voimassaolopäivää. nestemainentapetti.com/silkplaster.fi e-lahjakorttia on mahdollista käyttää, kunnes kortin saldo on nolla. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. nestemainentapetti.com/silkplaster.fi verkkokauppaan myönnetyt alennuskoodit eivät koske lahjakortteja.

 

4. PALAUTUKSET

 

Jos palautat tuotteet postitse ja ne on maksettu kokonaan nestemainentapetti.com/silkplaster.fi e-lahjakortilla, tai jos näitä on käytetty yhdessä muun maksutavan kanssa, palautamme maksun myöntämällä saldoa nestemainentapetti.com/silkplaster.fi e-lahjakortille ennen palautusta muille maksutavoille. Uusi nestemainentapetti.com/silkplaster.fi e-lahjakortti lähetetään sinulle sähköpostitse, kun palautusprosessi on valmis.

bottom of page