top of page

HINTATASO

Onko SILK PLASTER Nestemäiset kangastapetit kalliita?


Eivät!


Kun tutkitaan ja vertaillaan eri seinänpäällystysmaterjaalien hintoja, pitää visuaalisten ominaisuuksien lisäksi ottaa huomioon ympäristöllinen suorituskyky, asentamisen helppous ja mahdollisuus paikkakorjaukseen. Vietämme kotona yli 8 tuntia päivässä, joten oikeanlaisten viimeistelymaterjaalien valinta on tärkeä sijoitus terveyteemme ja hyvinvointiimme.


SILK PLASTER Nestemäiset kangastapetit ovat ainutlaatuisia innovatiivisia myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä viimeistelymaterjaaleja, joilla ei ole haittoja. Tapettiemme sisältö on yksinkertainen: tekstiili- ja selluloosakuituja, koriste- ja mineraalilisäaineita, silkkiä ja ''liima-aine''. Tapetit ovat saumattomia, niitä on helppoa asentaa(joten voit hoitaa asentamisen täysin itse!) ja niitä voi myös paikkakorjata. Niillä on hyvä lämmön- ja akustiikan säätelykyky, ne ovat antistaattisia, hengittäviä, kosteudenkestäviä ja hypoallergeenisia.


Kokonaishintaan vaikuttaa tottakai päällystettävän seinän koko ja valitsemasi tapettimallisto. Valikoimastamme löytyy yli 15 mallistoa, yli 300 sävyä ja tekstuuria. Tapettien hinnat vaihtelevat mallistoittain.


SILK PLASTER Nestemäiset kangastapetit tarjoavat parhaat vaihtoehdot ja ratkaisut sisustukseen. Voit luoda edullisen modernin tai arvokkaan ylellisen sisustuksen. Voit myös ilmaista itseäsi ja luoda erilaisia kuvia käyttämällä eri värejä ja tekstuureja.
72 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

UV-SUOJA

bottom of page